VAN / EDREMİT - Yıldırım Beyazıt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Evren ŞAHİN - Okul Müdürü

1986 yılında Van´da dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokulu Edremit İlçesinde okuduktan sonra lise öğrenimini Van Endüstri Meslek Lisesi´nde tamamladı.

Yükseköğrenimini Selçuk Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi/Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği´nden mezun olarak tamamlayan ŞAHİN, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışmaya başladı.

Özalp İlçesi Çubuklu İlköğretim Okulu´nda müdür olarak görev yaptıktan sonra İpekyolu İlçesi Vangölü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde görevine devam etti.

2016 yılında Edremit Yıldırım Beyazıt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne müdür yardımcısı olarak atanıp 2019 yılında yine aynı okulun müdürlüğüne atandı.

Ayrıca 2019 yılında, Yıldırım Beyazıt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesinde eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi müdürlüğü görevini de üstlendi. Halen bu iki okulun müdürlük görevlerini devam ettirmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.